Nacházíte se zde: Úvod / Dokumentace / Centrum pro správu / 6. Staré administrační rozhraní / 6.7 Globální nastavení / 6.7.16 Kategorie: Projekty / Deaktivovat filtr na dokončené projekty

Deaktivovat filtr na dokončené projekty

Pomocí položky Deaktivovat filtr na dokončené projekty máte možnost nastavit, jestli budou projekty, které jsou ve stavu Dokončeno a Ztracený, zobrazeny v nabídce pro výběr nadřazené položky či při výběru projektu během zadávání docházky.

Dvojím kliknutím na položku Deaktivovat filtr na dokončené projekty v seznamu zobrazíte kartu této položky globálního nastavení.

Pole na kartě položky globálního nastavení

Je-li pole zaškrtnuto, je filtr vypnutý a při vybírání nadřazených položek nebo projektu při zadávání docházky budou v nabídce zobrazeny i dokončené projekty.

Je-li pole nezaškrtnuto, je filtr zapnutý a dokončené projekty se v nabídkách nebudou zobrazovat.

Kliknutím na tlačítko OK v dolní části karty globálního nastavení uložíte provedené změny a kartu zavřete. Chcete-li kartu globálního nastavení zavřít bez uložení změn, klikněte na tlačítko Storno.

Pozn. Je nutné podotknout, že pro fungování tohoto filtru je důležité mít v Globálním nastavení správně nastavený název pro dokončené a mrtvé (neúspěšně uzavřené) projekty. Jak název zkontrolujete či opravíte, zjistíte ve článcích Jméno stavu pro dokončené projekty a Jméno stavu pro ztracené projekty.

Navigace