Nacházíte se zde: Úvod / Dokumentace / Centrum pro správu / 6. Staré administrační rozhraní / 6.7 Globální nastavení / 6.7.16 Kategorie: Projekty / Notifikovat uživatele o změnách v přiřazení do týmu

Notifikovat uživatele o změnách v přiřazení do týmu

Pomocí položky Notifikovat uživatele o změnách v přiřazení do týmu máte možnost nastavit, jestli budou uživatelé dostávat e-mailem informaci, že byli přiřazeni k týmu nebo z něj odebráni.

Dvojím kliknutím na položku Notifikovat uživatele o změnách v přiřazení do týmu v seznamu zobrazíte kartu této položky globálního nastavení.

Pole na kartě položky globálního nastavení

Je-li pole zaškrtnuto, uživateli přijde e-mail ve chvíli, kdy byl přiřazen k týmu na projektu nebo z týmu odebrán.

Je-li pole nezaškrtnuto, je funkce vypnuta a uživatelé nedostávají informaci o tom, že byli přiřazeni nebo odebráni z projektu.

Kliknutím na tlačítko OK v dolní části karty globálního nastavení uložíte provedené změny a kartu zavřete. Chcete-li kartu globálního nastavení zavřít bez uložení změn, klikněte na tlačítko Storno.

Navigace