Nacházíte se zde: Úvod / Dokumentace / Centrum pro správu / 6. Staré administrační rozhraní / 6.3 Práva na moduly / Skrýt moduly (přizpůsobení eWay-CRM®)

Skrýt moduly (přizpůsobení eWay-CRM®)

Práva na moduly vám dovolují nikoli pouze zakázat uživatelům práci s některými moduly, ale umožňují úplně zneviditelnění těchto modulů. Znamená to, že je uživatel nebude vůbec vidět a nebude s nimi pracovat.

Skrýt moduly je vhodné pro to, abyste si eWay-CRM® maximálně přizpůsobily pro svoje potřeby a pracovaly tak pouze s takovou agendou, kterou opravdu využíváte. Nepoužíváte dokumenty, můžete si je skrýt. Vaše obchodní procesy nefungují na základě projektů, potom takový modul nemusíte vůbec vidět.

Předpoklady a nastavení

Základním předpokladem je přístup do Administračního nastavení eWay-CRM®.

Přejdete do sekce Práva na moduly a zde můžete snadno modul skrýt tak, že kliknete na uživatelskou skupinu, které chcete zakázat vidět modul, vyberete modul, který chcete skrýt a ve sloupci Zobrazit mu nastavíte práva Žádné položky (skrýt modul).

Příklad

Například jste se rozhodli, že nepotřebujete modul Projekty, protože vaše firma s projekty nepracuje. Můžeme je tedy skrýt. eWay-CRM® standardně modul Projekty zobrazuje:

Pokud modul Projekty zakážete (viz popis výše), výsledek bude následující:

Modul Projekty úplně zmizel z pásu karet. Nejedná se však pouze o odstranění modulu z pásu karet, ale i z dalších částí, kde je modul Projekty standardně implementován. Jednoduše řečeno: Pokud je modul pro uživatelskou skupinu skryt, uživatelé jej vůbec nevidí.

Omezení

Z důvodu zachování funkčnosti aplikace, není možné některé moduly úplně skrýt, a tak jsou pro uživatele viditelné i v případě, kdy bylo Zobrazit u modulu nastaveno na Žádné položky (skrýt modul). Konkrétně se jedná o následující moduly, které není možné úplně skrýt:

  • Uživatelé
  • Směnné kurzy
  • Kategorie