Nacházíte se zde: Úvod / Dokumentace / 3. Popis / 3.2 Hlavní seznam / Uživatelské pohledy

Uživatelské pohledy

V eWay-CRM® má uživatel možnost si nadefinovat pro každý modul několik vlastních pohledů na data v hlavním seznamu. Uživatelský pohled bude uložen a zobrazen pouze pro uživatele, který si jej vytvořil. Pokud chcete pohled sdílet s jinými uživateli, pokračujte na sdílené pohledy. Každý pohled obsahuje informace o zobrazených sloupcích a jejich pořadí, podmínkách filtrování, nastaveném seskupení záznamů a řazení položek. Uložené pohledy jsou uchované v databázi tak, aby ani při reinstalaci systému nezmizely.

Pro práci s uživatelskými pohledy slouží ikonka umístěná vpravo na navigační liště. Po klepnutí na tuto ikonku se zobrazí seznam uložených pohledů, možnost uložit aktuální pohled, možnost otevřít seznam pohledů v samostatném okně a možnost načíst výchozí pohled daného modulu.

Kliknutím na položku Uložit pohled zobrazíte okno pro zadání názvu nového pohledu. Je-li právě nějaký uživatelský pohled zobrazen, předvyplní se název aktuálního zobrazeného pohledu. Kliknutím na tlačítko OK uložíte současný pohled na data (zobrazené sloupce, filtry, řazení apod.) pod zadaným názvem, kliknutím na tlačítko Storno zavřete okno pro uložení pohledu.

Kliknutím na položku Zobrazit seznam uložených pohledů zobrazíte samostatné okno, ve kterém máte možnost editovat existující pohledy. Kliknutím myší vyberte pohled, který chcete upravit. Pomocí tlačítek Nahoru a Dolů můžete posunout jeho pořadí v seznamu, kliknutím na tlačítko Odstranit označený pohled smažete. Klepnutím do sloupce Název můžete změnit název pohledu. Kliknutím na tlačítko OK uložíte provedené změny, kliknutím na tlačítko Cancel zavřete okno pro správu uživatelských pohledů bez uložení změn.

Sdílené pohledy

Dostupnost: Sdílené pohledy jsou dostupné od verze eWay-CRM 5.2.0.

Uživatelské pohledy je možné uložit pro všechny uživatele, například pokud chcete mít jeden pohled, který je důležitý pro všechny zaměstnance. Sdílený pohled může vytvořit pouze uživatel, který je administrátor.

Administrátor, ve chvíli, kdy ukládá pohled, má možnost zaškrtnout pole Sdílet s ostatními.

V případě, že administrátor toto pole zaškrtne, pohled se uloží a bude dostupný všem uživatelům. Pro lepší orientaci v uživatelských pohledech, je tento pohled označen jako (Veřejný).

V seznamu pohledů jsou pak vedeny dvě kategorie - Soukromý a Veřejný. Administrátor zde může mazat a řadit i sdílené veřejné pohledy, ostatní uživatelé mohou mazat a řadit pouze své soukromé pohledy.